Uzņēmuma „Stenders” iekšējās komunikācijas novērtējums - Laukmane, Monta (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir „Uzņēmuma „Stenders” iekšējās komunikācijas novērtējums”. Darbā izvirzīta problēma: vai un kādos aspektos uzņēmuma „Stenders” iekšējā komunikācija atbilst Dž.Gruniga (Grunig) izstrādātajiem kritērijiem par lieliskām sabiedriskām attiecībām kā normatīviem orientieriem. Bakalaura darbā apskatītās teorijas: par iekšējo komunikāciju, lieliskumu sabiedriskajās attiecībās, organizāciju teorija, iekšējās komunikācijas saistība ar organizācijas efektivitāti. Pētījumā izmantotas: gadījuma studijas izpēte, strukturēta intervija, aptauja un dokumentu analīze. Pētījuma rezultātā tiek secināts, ka daudzveidīga komunikācijas kanālu izvēle sekmē darbinieku iekšējās attiecības organizācijā un darbinieku apmierinātību. Atslēgas vārdi: lieliskums sabiedriskajās attiecībās, iekšējā komunikācija, organizāciju teorija, uzņēmums „Stenders”.

The theme of the bachelor paper is "Internal communication assessment of the company "Stenders"". The problem of the bachelor paper is: wheter and on what aspects company "Stenders" internal communication meets J.Grunigs’ developed criteria on excellent public relations as normative orientator. Bachelor paper rely on theories: internal communication, excellence in public relations, organizational theory, internal communication connection with effectiveness of organization. It was concluded that diversified communication channel selection contributes internal relations of organizations’ staff and employee satisfaction. Keywords: excellence in public relations, internal communication, organizational theory, company "Stenders".
Internal communication assessment of the company "Stenders"
Keywords: Komunikācijas zinātne