Parūku mājaslapa - Romanovskis, Vladimirs (Latvijas Universitāte, 2010)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt daudzvalodu tīmekļa bāzētu sistēmu, kas kalpos kā pasūtītāja parūku tirdzniecības vietas mājaslapa – vizītkarte, kas būs pieejama pēc tīmekļa vietnes adreses www.ParukuParadize.lv . Izstrādājot sistēmu, galvenais uzsvars tiek likts uz automatizētu produktu galerijas izveidošanas iespēju, ērtu saskarni un sistēmas dizainu, kā arī - vienkāršu modificejamību un biznesa loģikas atdalīšanu.

Aim of this qualification work is to develop a flexible web based multilingual homepage for company that sells wigs. Main goals are robust and automatized gallery building functionality, visitor attracting content building and good looking design, and also good flexibility for further system changes. This system must be available under www.ParukuParadize.lv web address.
Wigs website
Keywords: Datorzinātne