Pašvaldību klientu informācijas pārvaldības risinājuma PKIP moduļu papildinājumi, balstoties uz PPS un lietotāju stāstiem - Locs, Jevgēnijs (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīti papildinājumi un izmaiņas, kas tika pasūtītas un veiktas, lai uzlabotu pašvaldību klientu informācijas pārvaldības risinājuma PKIP moduļus. Visi izstrādes darbi veikti, balstoties uz dokumenta ietvaros izstrādātajiem lietotāju stāstiem un uzņēmuma “ZZ Dats” izstrādātajām programmatūras prasību specifikācijām. Darba pamatdaļas ir lietotāju stāsti, programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts un testēšanas dokumentācija. Izstrādes darbi tika veikti pēc ūdenskrituma modeļa, ar spējās programmatūras izstrādes modeļa elementiem, izmantojot JavaScript un C# programmēšanas valodas. Atslēgvārdi: PKIP, lietotāju stāsti, PPS, spējā programmatūras izstrāde, JavaScript.

Municipal client information management solution PKIP module additions, based on SRS and user stories. The qualification paper describes the additions and changes that were ordered and implemented to improve the municipal client information management solution PKIP modules. All development works were carried out, based on the user stories developed within the document and the software requirements specifications developed by the company “ZZ Dats”. The main parts of the work are user stories, software requirements specification, software design description and testing documentation. The development work was done according to the waterfall model, with elements of the Agile software development model, using JavaScript and C# programming languages. Keywords: PKIP, user stories, SRS, Agile software development, JavaScript.
Municipal client information management solution PKIP module additions, based on SRS and user stories
Keywords: Datorzinātne; PKIP; lietotāju stāsti; PPS; spējā programmatūras izstrāde; JavaScript