Ceļš: Teoloģisks rakstu krājums. 1990 (Nr.6-8) - Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca; Liepiņš, Jānis; Rubenis, Juris (Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas konsistorija, 1990)
6. laidienā lasāma dogmatiskās un ekumēniskās teoloģijas profesora Hansa Kinga grāmata " 24 tēzes par Dievu"; 7. laidienā - teoloģijas profesora Jirgena Moltmaņa "Teoloģija šodien"; 8. laidienā Donatiena Mollata "Nākotne un tagadne. Apokalipse šodienas lasījumā."
Keywords: Teoloģija; Kristietība; Dogmatiskā teoloģija; Theology, Doctrinal; Sistemātiskā teoloģija