Grāmatvedības organizācijas izpēte SIA "Tallinas ezītis" - Pliča, Ieva (Latvijas Universitāte, 2020)
Diplomdarba mērķis ir izvērtēt SIA “Tallinas ezītis” grāmatvedības organizācijas dokumentu atbilstību normatīvajam regulējumam, izstrādāt priekšlikumus grāmatvedības organizācijas uzlabošanai uzņēmumā. Darba gaitā atklātas nepilnības un kļūdas uzņēmuma grāmatvedības organizācijas dokumentos un izstrādāti ieteikumi to pilnveidošanai, kā arī izstrādāti uzlaboti grāmatvedības organizācijas dokumenti ar kuriem var aizstāt uzņēmumā esošos.

The aim of the diploma thesis is to evaluate compliance of the accounting organization documents of Ltd.“Tallinas ezītis” with the regulatory framework, to develop proposals for improvement of accounting organization in the company. In the course of the work, deficiencies and errors in the company's accounting organization documents were revealed and recommendations for their improvement were developed, as well as improved accounting organization documents were compiled, which can replace the existing ones in the company.
Research on the accounting organization in "Tallinas ezītis" LTD
Keywords: Ekonomika; grāmatvedība; grāmatvedības organizācija; dokumenti; uzskaite; uzņēmums