SIA "NAF" saimnieciskās darbības analīze un attīstības iespēju noteikšana. - Nekraša, Anete (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba tēma ir “SIA “NAF” saimnieciskās darbības analīze un attīstības iespēju noteikšana”. Bakalaura darba mērķis ir analizēt saimnieciskās darbības teorētiskos aspektus un SIA “NAF” saimniecisko darbību laika posmā no 2013. gada līdz 2016. gadam un izstrādāt SIA “NAF” saimnieciskās darbības attīstības pasākumu plānu. Pētījuma rezultātā autore secināja, lai veiksmīgi attīstītu saimniecisko darbību SIA “NAF” jāveic mārketinga aktivitātes un jāpieņem patstāvīgā darbinieki Darba apjoms ir 71 lpp. Tas satur 19 attēlus, 34 tabulas, 9 pielikumus un ir tapis, izmantojot 37 literatūras avotus Atslēgas vārdi: saimnieciskās darbības analīze, finanšu koeficienti, konkurentu analīze,SVID,SIA“NAF”

The subject of the bachelor thesis is a “Business analysis of the Ltd. “NAF” and determination of development opportunities”. The aim if the bachelor’s thesis is to analyze the theoretical aspects of business operations and to analyze Ltd. “NAF” economic performance during period from 2013 till 2016 and to carry out the development plan for Ltd. “NAF”. The study led to the conclusion in order to develop company’s Ltd. “NAF” economic activity the marketing activity must be executed and permanent employees must be hired. The scope of the thesis is 71 pages. It contains 19 pictures, 34 tables, 9 annexes and 37 sources of literature were used. Keywords: business analysis, financial ratios, competitor analysis, SWOT, Ltd. “NAF”,
Business analysis of the Ltd. "NAF" and determination of development opportunities.
Keywords: Vadībzinātne; saimnieciskās darbības analīze; finanšu koeficienti; konkurentu analīze; SVID; SIA ''NAF''