Autonoma kvadrotora misijas modeļa vizualizācija - Taube, Klāvs (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir "Autonoma kvadrotora misijas modeļa vizualizācija". Darba mērķis ir izstrādāt jaunu kvadrotora misijas modeļa vizualizāciju, lai būtu iespējams izstrādāt un testēt misijas modeli. Darbā tiek sniegts priekšstats par simulācijas nozīmi dinamisku sistēmu izstrādē un testēšanā. Ir izpētītas un salīdzinātas dažādas vizualizācijas izstrādes vides. Darbā ir aprakstīts, kā izveidot kvadrotora vizualizāciju vienā no izpētītajām izstrādes vidēm. Darba autors ir izstrādājis strādājošu kvadrotora vizualizāciju, kuru ir iespējams izmantot misijas modeļa attīstīšanai. Atslēgas vārdi: kvadrotors, simulācija, vizualizācija, misijas modelis

Objective of the bachelor thesis is to develop new visualization software for quadcopter mission model development and testing. Author gives information about the role of simulation in development and testing of dynamical systems. Different development environments of visualization have been researched and compared. The author has provided information about developing a visualization in one of the development environments. The author has developed a working quadcopter visualization which is suitable for mission model development. Keywords: quadcopter, simulation, visualization, mission model
Visualization of autonomous quadcopter mission model
Keywords: Datorzinātne