Moduļu izstrāde testu un aptauju sistēmā - Jargane, Agnese Rūta (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darbā izveidota programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts, datubāzes projektējums, lietotāju saskarnes un testēšanas dokumentācija izstrādātajiem “DIA” sistēmas moduļiem. Izstrādājot moduļus tiks izveidots jauns tests, papildināta testu rezultātu eksporta uz Excel funkcionalitāte, lai tā būtu pieejama visiem testiem. Tiks pievienota iespēja izveidot aptauju rezultātu apstrādes skriptu, kura mērķis ir apstrādāt aptauju datus pēc lietotāja vēlmēm.

This work includes software requirements specification, software design description, database design, user interface and testing documentation for developed DIA system modules. Developing modules will create a new test, complement the functionality of export test results to Excel to make it available for all tests. There will be an option to create a survey result processing script that aims to process survey data according to user preferences.
Development of modules in the test and survey system
Keywords: Datorzinātne; Testu un aptauju sistēma; DIA; tests; aptauja; Excel