Funkciju rindas un to lietojumi Matemātikas skolotāja studiju programmas kursā Matemātiskā analīze un tās metodika III - Sokolova, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darbs veltīts mācību materiālu un individuālo patstāvīgā darba uzdevumu izveidei par tēmu “Funkciju rindas un to lietojumi” Matemātikas skolotāja studiju programmas kursā “Matemātiskā analīze un tās metodika III”. Mācību materiāls sagatavots par funkciju rindām, to konverģences apgabala noteikšanu, pakāpju rindām, funkciju izvirzījumu Teilora rindā. Materiālā iekļauti ilustratīvi piemēri. Izstrādāti 20 individuālo patstāvīgā darba uzdevumu komplekti. Darba pielikumā pievienoti šo uzdevumu konspektīvi risinājumi.

The bachelor thesis is dedicated to the development of teaching materials and individual independent work tasks on the topic "Function series and their applications" in the course "Mathematical Analysis and its Methodology III" of the Mathematics teacher study programme. The teaching material is prepared on function series, determination of their area of convergence, power series, projection of functions in Taylor series. Illustrative examples are included. 20 sets of individual independent work exercises have been developed. The concise solutions to these problems are attached as an attachment.
Function Series and Their Applications in The Mathematics Teacher Study Programme Course Mathematical Analysis and Its Methodology III
Keywords: Matemātika; funkciju rinda; pakāpju rinda; Teilora rinda; konverģences intervāls