Microsoft Azure resursu pārraudzības sistēma - Ņikiforovs, Arvis (Latvijas Universitāte, 2016)
Projekts “Microsoft Azure Resursu Pārraudzības Sistēma” ir sistēma, ar kuras palīdzību var pārraudzīt Microsoft Azure resursu stāvokli, bīstamības paziņojumus, kā arī informāciju par resursu stāvokli izvēlētā laika posmā. Sistēmā ir integrēta Microsoft Azure pierakstīšanās iespēja, tāpēc sistēmu var lietot tikai ar Microsoft Azure kontu. Lietotājam ir tiesības skatīt visus bīstamības paziņojumus, kas ir saistīti ar konkrēto abonementu. Sistēma ir veidota tā, lai tā būtu saprotama un ērta lietošanai. Projekta dokumentācija satur sistēmas funkcionālās prasības, datu bāzes projektējumu, testēšanas dokumentāciju un koda fragmentus.

The project “Microsoft Azure Resource Monitoring System” is a system through which you can monitor the state of the Microsoft Azure resources, Azure alert reports as well as information on the state of resources in the selected period. There is an integrated Microsoft Azure sign-on option, so the system can only be used with the Microsoft Azure account. The user has the right to view all alerts that are associated with the specific subscription. The system is designed so that it is comprehensible and easy to use. System documentation contains the functional requirements of the project, description of the database, documentation for testing and code fragments.
Microsoft Azure resource monitoring system
Keywords: Datorzinātne; C #; .NET; MVC; Azure; CSS