LIUR – Līgumu izmaksu uzskaites risinājums - Grekovs, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2015)
„LIUR - Līgumu izmaksu uzskaites risinājums” – ir tīmekļa bazēta sistēma priekš uzņēmuma VAS Latvijas Autoceļu Uzturētājs. Sistēma ļaus veidot, rediģēt un dzēst elektroniskus dokumentus, apskatīt tos un apkopot nepieciešamo informāciju atskaitēs. Sistēma ir pielagota pasūtītāja vajadzībām un visu dokumentu, atskaišu izskati ir saskaņoti ar pasūtītāju.

„CCAS - Contract cost accounting solution” – Web based system for company „VAS Latvijas Autoceļu Uzturētājs”. System will allow create, edit and delete digital documents, view them and summarise needed information in reports. System is adapted to customer’s needs and format of all documents and reports is coordinated with customer.
CCAS - Contract cost accounting solution
Keywords: Datorzinātne; sistēma; AngularJS; Web; Hansaworld