Jaunas iezīmes un pretrunu pieaugums mūsdienu kapitālisma ekonomikā. 1.sējums - Latvijas Valsts universitāte. Politiskas ekonomijas katedra (Latvijas Valsts universitāte, 1977)
Rakstu krājums domāts tiem, kas interesējas par kapitālisma politisko ekonomiju.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Kapitālisma ekonomika; Monopolistiskais kapitālisms; Finansu kapitāls; Ekonomiskā politika; Ekonomikas programmēšana; Capitalism