Autoparka uzraudzības sistēma loģistikas uzņēmumā - Mulers, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir Autoparka uzraudzības sistēma loģistikas uzņēmumā. Viena no lielākajām problēmām kravas transporta uzņēmumos ir tehnisko resursu efektīva izmantošana un ērta datu ievākšana. Uzņēmumā „Energo Ritms” šī problēma tiek risināta ar autoparka uzraudzības sistēmas palīdzību, bet uzņēmums nav drošs vai šī ir piemērotākā un efektīvākā sistēma uzņēmumam. Diplomdarba mērķis ir izanalizēt Latvijā piedāvātos tehnoloģiskos risinājumus un noteikt vai šobrīd „Energo Ritms” izmantotā sistēma ir optimālākais risinājums. Autors uzskata, ka šādas sistēmas izvēle nopietni ietekmē uzņēmuma darbību, tāpēc ir svarīgi veikt pētījumu un veikt pareizo izvēli. Atslēgas vārdi: loģistika, informācijas sistēma, autoparks, sistēma

Subject of the diploma paper is Autofleet monitoring system in logistics company. One of the biggest problems in transporting companies is effective use of their technical resources and convenient data gathering. Company „Energo Ritms” this problem is solved by the autofleet monitoring system, but the company is not sure if that is the most suitable and most effective system for the company. The goal of the diploma paper is to analize technical solutions provided in Latvia and determine if system used by „Energo Ritms” is the most optimal solution. The author considers the choise of the system seriously affects company’s work, thats why it is important to do a research and make correct choise. Keywords: logistics,information system, autofleet, system
Auto fleet monitoring system of logistics company
Keywords: Vadībzinātne