Tīmekļa bāzēta datņu izvietošanas, īslaicīgas glabāšanas un lejupielādes vietne - Lavrenovs, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2009)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmeklī bāzētu datņu izvietošanas, īslaicīgas glabāšanas un lejupielādes vietni, kas ir tīmeklī bāzēta sistēma un pakalpojums, kas ļauj lietotājiem veikt savu datņu izvietošanu uz sistēmas servera, to pārvaldību un piedāvā lejupielādi jebkuram vietnes lietotājam.

The objective of this qualification work is to develope web based file collocation, limited time storage and download site, which is web based system and service, which enables users to upload their files and save them on system’s server, edit these files and anyone to download them.
Web based file upload, limited time storage and download site
Keywords: Datorzinātne