Testēšana "Hansa Application Language" vidē - Petkeviča, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba ietvaros tika veikta uzņēmuma testēšanas procesa analīze un problēmu identificēšana. Darbā ir dots problēmu apraksts un to iespējamie risinājumi – doti priekšlikumi automatizētas testēšanas izmantošanai uzņēmumā, ir apskatīti dažādi testēšanas atbalsta rīki. Tika dots pārskats par paštestēšanas jēdzienu un koncepciju, kā arī apraksts par autora veikto paštestēšanas realizāciju HAL vidē.

The theme of the Master Paper is Testing in "Hansa Application Language" environment. Work contains analysis of the company’s testing process and problem identification. Work also gives description of the problem and possible solution - suggestions for test automation in order to improve company’s testing process. The paper gives overview of test automation tools. Master Paper contains description of software’s self-testing capabilities and self-testing concept implementation in HAL environment.
Testing in "Hansa Application Language" environment
Keywords: Datorzinātne