Mechanika [Mehānika] - Razums, Alfrēds (Komandītsabiedrība "Daile un Darbs", 1921)
Nodaļas: Priekšvārds. Mehānika kā zinātne. 1. Kinemātika. 2. Dinamika. 3. Statika. 4. Cietā ķermeņa dinamika. 5. Piemēri.
Mehānika
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Other physics; Mechanics; Mehānika; Kinemātika; Dinamika; Statika