Veikalu vadības sistēmas migrācija no COBOL uz Natural - Riņķevičs, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2007)
Programmatūras produkts “Pasūtījuma pozīciju maiņas lietojumprogramma” ir daļa no projekta Dialogu migrācija no COBOL/CICS uz NATURAL („Migration der Dialogprogramme von COBOL/CICS auf NATURAL for Windows”). Lietojumprogrammas mērķis ir sniegt iespēju lietotājam uzturēt datus par Veikalu izdarīto preču piegādes pasūtījumu pozīcijām. Atslēgvārdi: Cobol, Natural, lietojumprogramma, tirdzniecība, pārdosana.

Software product “Order position alternation application” is part of project Dialog migration from COBOL/CICS to NATURAL („Migration der Dialogprogramme von COBOL/CICS auf NATURAL for Windows”). The goal of application is to enable the user to maintain data about positions of store orders of commodities. Keywords: Cobol, Natural, application, sales, commerce.
Store Management System Migration from COBOL to Natural
Keywords: Datorzinātne