Tīmekļa vietne "Labo darbu darbnīca". Modulis - Profils. - Mistris, Reinis (Latvijas Universitāte, 2012)
Tīmekļa vietne „Labo darbu darbnīca” ļauj cilvēkiem kontaktēties ne vien virtuāli, bet arī reāli - daloties un mainoties ar lietām, vajadzībām, interesēm un prasmēm. Tās galvenais mērķis ir apvienot cilvēciskās vērtības ar mūsdienu tehnoloģijām. Par šīs tīmekļa vietnes citām sadaļām ir izstrādāti citi kvalifikācijas darbi. Autora izstrādātais modulis „Profils” ir paredzēts lietotāju autorizācijai, profila, labo darbu krātuves, labo darbu CV un iekšējo ziņojumu funkcionalitātei. Sistēma tika izstrādāta izmantojot spējās (Agile) programmatūras izstrādes pieeju, nepārtraukti uzlabojot un paplašinot tās funkcionalitāti. Lai nodrošinātu kvalitāti, pēc katrām būtiskām izmaiņām tika veikta atkārtota testēšana. Sistēma ir realizēta PHP programmēšanas valodā, par pamatu izmantojot uz Model-View-Controller strukturēšanas principiem balstīto ietvaru „CodeIgniter”. Atslēgvārdi: CodeIgniter, spējā pieeja, profils, labo darbu krātuve, labo darbu CV.

Website „LDD”. Module – Profile. Website „Labo darbu darbnīca” allows people to contact not only virtually but also in real life – sharing and exchanging things, needs, interests and skills. Its aim is to combine human values with modern technology. There have been developed other qualification works about this website other sections. Author module „Profile” is designed for user authorization, profile, good works storage, good works CV and internal messaging functionality. System was developed using „Agile” development method, continually improving and expanding its functionality. To ensure the quality, after every significant changes the system was re-tested. System is realized in PHP programming language based on Model-View-Controller framework „CodeIgniter”. Keywords: CodeIgniter, Agile, profile, good works storage, good works CV.
Website "LDD". Module - Profile.
Keywords: Datorzinātne