Internetveikala "juju game" izstrāde - Arnicāne, Amanda Agnese (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt interneta veikalu, kuras informāciju un piedāvāto klāstu tās īpašniekam būtu ērti pārvaldīt. Mājaslapa tiktu balstīta uz ProcesWire ietvara, kas ne tikai atvieglo informācijas pārvaldīšanu no administratora paneļa, bet arī ērts izstrādāšanas procesā pateicoties iebūvētajām funkcijām. Sistēma ir paredzēta, lai ar interneta starpniecību pārdotu dažādus produktus.

WEB STORE "juju game" DEVELOPMENT The purpose of the qualification work is to develop an web store whose owner could easily manage the information and the range offered products. The project would be based on the ProcesWire framework, which makes it easier not only to manage information from anadministration panel, but also comfortable with built-infeatures in the development process. The system is designed to sell various products via the Internet.
Web store "juju game" development
Keywords: Datorzinātne; interneta veikals; ProcessWire; php; mājas lapa