Mācību materiālu komplekts tēmas „Tīmekļa lappušu veidošana” apguvei vidusskolā - Zavadska, Vija (Latvijas Universitāte, 2012)
Diplomdarba tēma ir „Mācību materiālu komplekts tēmas „Tīmekļa lappušu veidošana” apguvei vidusskolā”. Diplomdarbā tiek apskatīta mācību resursu nozīme kvalitatīva mācību procesa īstenošanā, veikta pieejamo mācību materiālu un programmatūras tīmekļa lappušu veidošanai salīdzinošā analīze. Analīze veikta, ievērojot mācību resursu atbilstību tēmas „Tīmekļa lappušu veidošana” apguvei vispārējās vidējās izglītības programmas ietvaros. Diplomdarba mērķis ir izveidot mācību materiālu komplektu tēmas „Tīmekļa lappušu veidošana” realizācijai informātikas stundās. Darba rezultātā tika izstrādāts mācību materiālu komplekts, veikta tā aprobācija, izstrādāti metodiskie ieteikumi mācību materiālu komplekta izmantošanai. Diplomdarba apjoms – 50 lapas, darbā ievietotas 5 tabulas, 21 attēls un 12 pielikumi, izmantoti 30 bibliogrāfiskie avoti.

The topic of the diploma paper is “A set of study materials for covering the topic „Webpage creation” in secondary school”. The paper analyses the significance of teaching aids in implementing teaching process on a high level, comparative analyses of available teaching aids and software webpage has been made. The analyses was made considering the compliance of the teaching aids to the covering the topic in the programmer of secondary schools. The aim of the Diploma paper is to develop a set of teaching aids covering the topic “Webpage creation” for implementation at IT lessons in secondary schools. As a result of the studies a set of teaching aids have been developed, approbation has been done as well as methodical suggestions on using the material have been worked out. The paper consists of 50 pages, 5 tables, 21 pictures and 12 appendices, 30 bibliographical sources have been used.
A set of study materiāls for covering the topic „Webpage creation” in secondary school
Keywords: Pedagoģija