Kvadratūru formulas un to veidošana lietojot datorprogrammu Maple - Čerkase, Anna (Latvijas Universitāte, 2008)
Šajā darbā apskatīta kvadratūru formulu aprēķināšana ar datorprogrammu MAPLE. Darbā ir aprakstīti un izrēķināti algoritmi, kvadratūru formulas koeficentu un mezglu punktu noteikšanai.

In this work is shown quadrature formulas obtaining using computer program MAPLE. With the help of algorithms abscissas and weights of quadrature rule are computed.
Quadrature formulas obtaining using computer program Maple
Keywords: Matemātika