Tīmekļa spēle “Minesweeper” ar analītiku - Bukalders, Valdis Guntis (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba “Tīmekļa spēle ”Minesweeper” ar analītiku” mērķis ir aprakstīt programmatūras specifikāciju un izstrādāt tīmekļa kopiju populārajai spēlei “Minesweeper”, iestrādājot tajā divu spēlētāju tiešsaistes opciju un pievienojot tai atsevišķu analītisku rīku, kas aprēķina ar spēli saistītas varbūtības. Galā izstrādātā programmatūra ir publiski pieejama kā mājaslapa.

The goal of the qualification work “Browser game “Minesweeper” with analytics” is to describe the specifications and develop a browser copy of the popular game “Minesweeper” along with a multiplayer mode, while also adding an analytic tool, which calculates the probabilities associated with the game. The end program is available publicly as a web page.
Browser game “Minesweeper” with analytics
Keywords: Datorzinātne; mine; probability; multiplayer; WebRTC; TypeScript