Konfigurējama dzīvības pazīmju monitorēšanas sistēma medmāsu postenim - Dišlers, Renārs (Latvijas Universitāte, 2023)
Autors ir izstrādājis lietotni un tās programmatūras aprakstu, kas izskaidro pārlūkprogrammas lietotni, kas paredzēta pacientu uzraudzīšanai. Lietotne ir viegli konfigurējama, atļaujot slimnīcas personālam pievienot un noņemt pacientus, katram pacientam pievienot atbilstošos veselības uzraudzības sensorus balstoties uz konkrēto observācijas gultu, kurā pacients novietots, kā arī aplūkot sensora uzkrātos datus par pacientu.

The author has developed an application and its software description that describes a browser app for patient monitoring. The app is easily configurable, allowing hospital staff to add and remove patients, add the appropriate health monitoring sensors to each patient based on the specific observation bed the patient is placed in, and view sensor-accumulated patient data.
Configurable vital signs monitoring system for a nursing station
Keywords: Datorzinātne; Slimnīcas sistēma; Konfigurējama lietotne; Pacientu uzraudzīšana; Pārlūkprogrammas lietotne