Tīmekļa spēle - “Nemirstīgā mafija” - Oliņš, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2013)
Ar katru dienu dažādas datorspēles kļūst aizvien populārākas bērnu vidū, bet nevienam nepatīk spēlēt spēles, kurās nevar uzvarēt. Šajā kvalifikācijas darbā ir aprakstīta tīmekļa spēles „Nemirstīgā mafija” (no angļu val. Undying mafia) ir spēle kur spēlētāji sacenšas savā starpā un stratēģiski domā kā būt labākajam. Darba pasūtītājs un izstrādātājs ir darba autors. Lapa veidota ar HTML un CSS nodrošinot galvenos blokus un to izskatu. Ir izveidota iespēja reģistrēties datu bāzē, uzsāktu spēli. PHP funkcijas veic ievaddatu pārbaudi pirms sūtīšanas uz serveri. Lietotāju dati glabājas MySQL datu bāzē. Ar PHP mainīgo un funkciju palīdzību no tiek realizēta navigācija lapā. Lapu var izvietot tīmekļa serverī.

With each passing day a variety of computer games are becoming increasingly popular among children, but nobody likes to play games, which can not be won. This qualification work describes a web game "Undying mafia" a game where players compete with each other and think strategically how to be the best. The developer and customer is the same person -author. Page is built with HTML and CSS in providing key blocks and their appearance. The possibility to register in the database has been created as well as option to start the game. PHP functions test the input before sending data to the server. User data is stored in MySQL database. The navigation of the page is carried out with PHP variables and functions. Web pages can be placed on the server.
Web game - “Undying mafia”
Keywords: Datorzinātne