Web Quest mācību modeļa izmantošana ķīmijas mācību priekšmeta apguvē - Blumberga, Arta (Latvijas Universitāte, 2010)
Diplomdarbā apkopota un analizēta informācija par WebQuest mācību modeli, kas ir uz izziņu balstīts, projekt- un problēmorientēts mācību modelis, kurā skolēni izmanto galvenokārt interneta informāciju. Balstoties uz apkopoto informāciju, tika izveidots WebQuest darba apraksts ķīmijā, kas aprobēts Rīgas 46. vidusskolā. Izmantojot anketēšanas metodi, veikta izveidotā projekta darba novērtēšana.

The information about WebQuest teaching model was analyzed and summarized in the graduation work. A WebQuest model is an inquiry-oriented, project- and problem oriented method in which some or all of the information that learners interact with comes from the internet. WebQuest project in chemistry was created taking into account the summarized information. This project was approbated in 46th secondary school of Riga. The evaluation of the project was made by using the questionnaire method.
Using of Web Quest teaching model to adopt the chemical disciplines
Keywords: Pedagoģija