Mārketinga Mix elementu raksturojums kempingā "Siveri". - Indriksone, Annelaine (Latvijas Universitāte, 2016)
Darba nosaukums ir "Mārketinga Mix elementu raksturojums kempingā „Siveri””, darba mērķis ir pamatojoties uz teorētiskajām atziņām, kā arī autores veiktās aptaujas un intervijas rezultātiem, izanalizēt mārketinga mikss elementu pielietojumu kempingā „Siveri”, atklāt to nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai un uzlabošanai. Darbā tiek aplūkoti gan teorētiskie, gan praktiskie mārketinga mikss elementu aspekti kempingā „Siveri”. Darba pirmajā nodaļā tiks analizēts vairāku autoru viedoklis par katru no mārketinga mikss elementiem teorētiskajā aspektā. Otrā nodaļa ir vērsta uz praktisko virzību un tajā autore veiks novērtējumu mārketinga mikss elementiem kempingā „Siveri”. Trešā darba daļa sastāvēs no intervijas un klientu aptaujas 2015. gadā. Darba apjoms ir 78 lappuses, darbā ievietotas 5 tabulas, 22 attēli, kā arī 3 pielikumi, kuros ietverta intervija ar kempinga īpašnieci, 2015. gada klientu aptauja, kā arī ilustratīvs materiāls par kempingu. Atslēgvārdi : kempings „Siveri”, mārketinga mikss elementi: cena, produkts, virzīšana, vieta, cilvēki, procesi, fiziskā vide.

The title of the work is "Characteristics of Mix Marketing Elements in the Camping "Sīveri". The aim of the work - to analyze the usage of the mix marketing elements in the camping “Siveri”, find out the imperfections and propose suggestions for their improvement or avoiding drawbacks. The analyses is based on theoretical ideas, on the questionnaires created by the author of these theses and on the interview carried out by the author. Both, practical and theoretical aspects of mix marketing in the camping “Siveri”are inspected. In the first chapter of the work points of view of different authors about elements of mix marketing in a theoretical way are analyzed. The second chapter is dedicated to the practical side and there evaluation of mix marketing elements in the camping “Siveri” will be given. The third part of the work will consist of an interview and the questionnaire filled by customers of 2015. The amount of the work is 78 pages, there are 5 tables inserted in the work, 22 pictures and 3 appendices which includes an interview with the owner of the camping, customers ‘questionnaire of 2015 and illustrative material on the camping “Siveri”. The following keywords will be used in the thesis: camping „Siveri”, elements of mix marketing, price, product, promotion, place, people, processes, natural environment.
Elements of Marketing Mix in camping „Siveri".
Keywords: Vadībzinātne; kempings „Siveri”; fiziskā vide; procesi; cilvēki; vieta