Projekts: Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmuma SIA "KR Accounting" izveidošana - Romana, Karīna (Latvijas Universitāte, 2019)
Maģistra darba ietvaros tika izstrādāts projekta darbs: ārpakalpojumu grāmatvedības uzņēmuma SIA „KR Accounting” izveidošana. Mērķis ir izveidot ārpakalpojumu grāmatvedības uzņēmumu, kas spēs piesaistīt pietiekoši daudz klientu, lai realizētu un nodrošinātu saimniecisko darbību, kā arī gūtu peļņu. Tiks sniegti grāmatvedības pakalpojumi visiem Latvijā esošajiem komersantu veidiem, kā arī privātpersonām.

The project work was developed within the framework of Master's thesis: establishing an accounting outsourcing company „KR Accounting” Ltd. The goal is to create an outsourced accounting firm that will be able to attract enough customers to realize and ensure business, as well as profit. Accounting services will be provided for all types of merchants and private individuals in Latvia.
Project: Establishing an accounting outsourcing company "KR Accounting" Ltd
Keywords: Finanses un kredīts; projekts; dibināšana; grāmatvedība; ārpakalpojumi