Lielu datu plūsmu apstrādes metodes mikroprocesoru sistēmās - Šostaks, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbā „Lielu datu plūsmu apstrādes metodes mikroprocesoru sistēmās” darba autors ir aprakstījis lielu datu plūsmu apstrādes metodes mikroprocesoru sistēmās, to priekšrocības un ar tām saistītās problēmas. Apskatītas galvenās problēmas lielu datu plūsmu apstrādei mikroprocesoru sistēmās, kam jāpievērš uzmanība izstrādājot mikroprocesoru sistēmas un pamatnostādnes to risināšanai. Darba gaitā tika veikta analīze par mikroprocesoru sistēmu noslodzi un ar to saistītajām problēmām. Darba mērķis ir radīt priekšstatu par mūsdienu mikroprocesoru sistēmām un apzināt pamatnostādnes, kas jāņem vērā, lai veiksmīgi realizētu šādas sistēmas.

In the bachelor paper “High flow data processing methods in microprocessor systems” the author has described processing methods of high flow data in microprocessor systems, their pros and cons. The research focuses upon the main problems while processing high flow data in microprocessor systems, notes what requires special attention while developing microprocessor systems and basic methods of solving possible problems. The analysis was performed regarding the load of microprocessor systems and related problems. The aim of the paper is to create overview regarding contemporary microprocessor systems and find out the most important foundations that should be taken into account in order to implement successfully abovementioned systems.
High flow data processing methods in microprocessor systems
Keywords: Datorzinātne