Sludinājumu mājaslapa - Kašs, Jānis (Latvijas Universitāte, 2015)
Šajā dokumentā aprakstītā kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot mājaslapu, kurā ir iespējams ērti un viegli izvietot un apskatīt jebkāda veida sludinājumus. Izstrādātā sistēma ļauj lietotājiem veikt savu sludinājumu izvietošanu uz sistēmas servera, to pārvaldību kā arī piedāvā sludinājumu apskati jebkuram vietnes lietotājam. Darba programmatūras izstrādāšanai tika izmantotas valodas PHP 5.5, CSS un HTML, Laravel 5.0 programmietvars. Dati tiek glabāti MySQL, datu bāzē.

The aim of this qualification work is to establish a website, which would be a convenient and easy way to place and view any type of classified advertisement. The developed system allows users to place their ads on system server, manage them and also offers ad viewing for any website user. PHP 5.5, CSS HTML, Laravel 5.0 framework were used in the process of developing the software. The data is stored in a MySQL database.
Classified advertising website
Keywords: Datorzinātne; Sludinājumi; Tīmekļa vietne; Laravel; PHP