Transporta uzdevumu risināšanas potenciālu metodes salīdzināšana ar simpleksa algoritmu - Bekiša, Olga (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darbs ir uzrakstīts latviešu valodā, datorsalikumā uz 57 lapām, satur 4 attēlus, 4 tabulas, 3 pielikumus un 12 literatūras avotus. Darbs veltīts transporta uzdevumu risināšanai, pielietojot un salīdzinot potenciālu metodi un simpleksa algoritmu. Darbs satur šo metožu aprakstu un ilustrāciju ar piemēriem. Īpaša uzmanība ir pievērsta potenciālu metodes pamatojumam, ka potenciālu metodes soļi ekvivalenti simpleksa algoritma iterācijām. Atslēgas vārdi: transporta uzdevums, simpleksa algoritms, potenciālu metode.

Bachelor work is written in Latvian by computer on 57pages, it contains 4 pictures, 4 tables, 3 appendices and 12 references to literature sources. Bachelor work is devoted to the solving of transport problems, using and compared the potential method with simplex algorithm. The work contains a description of these methods with examples and illustrations. Particular attention is given to the potential of the method feasibility, the potential of the method steps equivalent simplex algorithm iterations. Keywords: transport problem, simplex algorithm, potential method.
Comparison of the potential method for solving transport problems with the simplex algorithm
Keywords: Matemātika