Latvijas Universitātes studentu kora "Dziemuvaras" kora koncerta programma 1942. gads - Studentu koris, Dziesmuvara (Latvijas vērtspapīru spiestuve, Rīgā, Latgales ielā 11, 1942)
Latvijas Universitātes studentu kora "Dziesmuvara" koncerta programma koncertiem Latvijas Universitātes aulā 1942. gada 6. un13. maijā. Programma sastādīta latviešu un vācu valodā.
Concert Program of the University of Latvia Student Choir "Dziesmuvara" for the Performances in the Great Hall of the University of Latvia on May 6 and 13, 1942. The program is presented in Latvian and German.
Keywords: Ādolfs Ābele; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture; LU Muzejs; LU vēsture; LU Kori; Latvijas Universitātes studentu koris "Dziesmuvara"; Latvijas Universitātes aula