Centralizētas uzdevumu uzskaites sistēmas ieviešanas iespējas uzņēmumā - Bobule, Laura (Latvijas Universitāte, 2020)
Centralizētās uzdevumu uzskaites sistēmas mērķis, ir nodrošināt ērtu, vienkārši pārskatāmu kopskatu par uzdevumiem, pieteikumiem vai citiem apstrādājamiem resursiem, kuri ir piešķirti konkrētam lietotājam gala sistēmās. Bakalaura darba „Centralizētas uzdevumu uzskaites sistēmas ieviešanas iespējas uzņēmumā” izstrādes laikā apkopotas galvenās sistēmas prasības, izpētīti gatavie risinājumi, kas nodrošina nepieciešamo funkcionalitāti, izpētītas pielietojamās tehnoloģijas starpsistēmu komunikācijas nodrošināšanai, izvēlēts datubāzes veids un piedāvāti divi realizācijas piedāvājumi, balstoties uz izpētītajiem risinājumiem. Darbs satur 38 lappuses, 16 attēlus, 1 tabulu, 19 avotus.

The purpose of a centralized task tracking system is to provide a convenient, easy-to-understand overview of the tasks or other resources that are assigned to a particular user in the end systems. During the development of the bachelor's thesis "Centralized task tracking system implementation opportunities in the company" the main system requirements are summarized, three ready-made solutions that provide the required functionality are researched, applied technologies for cross-system communication are researched, database type is selected and offers are offered based on the researched solutions. Bachelor thesis contains 38 pages, 16 images, 1 table, 19 sources of information.
Centralized task tracking system implementation opportunities in the company
Keywords: Datorzinātne; WebSockets; Tīmekļa aizķeres; starpsistēmu komunikācija; centralizācija; integrācija