Pētera Šmita vēstule Jānim Misiņam par sēdi Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijā - Šmits, Pēteris (My University, 1926)
Atklātnē īsa informācija par Manharda lietu, kas novilcinās, vēsturnieku biedrību, Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdi 1926. gada 8. oktobrī ar F. Baloža priekšlasījumu par Latvijas arheoloģiju.
A. g. J. Misiņa kungs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Mannhardt Wilhelm (1831-1880); Balodis Francis; Šmits Pēteris; Misiņš Jānis; Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija; arheoloģija