Jūrmalas pašvaldības iespējas un atbalsts uzņēmējdarbības attīstībai savā teritorijā - Lase, Elīna (Latvijas Universitāte, 2015)
Viena no svarīgākajām šībrīža problēmām uzņēmējdarbības atbalsta sniegšanai uzņēmējiem ir nepietiekami regulētie normatīvie akti, kā arī finanšu iespējas atsevišķās pašvaldībās. Pētījuma mērķis ir izvērtēt esošo situāciju caur tiesiskajiem aspektiem, un sniegt priekšlikumus, likuma ietvaros, Jūrmalas pilsētai esošo atbalsta instrumentu efektīvākai pielietošanai. Darbā ir 3 nodaļas, 13 apakšnodaļas, 14 grafiskie attēli un 2 tabulas.

One of the most important current problems of business support to entrepreneurs is inadequately regulated by law, as well as financial capacity, the individual municipalities. The study aims to assess the current situation through the legal aspects and to present proposals, within the law, Jurmala existing support instruments for more effective application. Work has 3 sections, 13 sub-divisions, 14 graphs and 2 tables.
Municipal opportunities and support of business development in Jurmala city
Keywords: Vadībzinātne; Pašvaldība; Uzņēmējdarbība; Atbalsts; Sadarbība; vide