Audits un finanšu kontrole Eiropas Savienības Struktūrfondu administrēšanas sistēmā Latvijā - Papenko, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2015)
Maģistra darba "Audits un finanšu kontrole Eiropas Savienības Struktūrfondu administrēšanas sistēmā Latvijā" mērķis - audita un finanšu kontroles sistēmas attīstības un izmaiņu, procedūru izpēte ES Struktūrfondu finansējuma administrēšanas sistēmā viena institucionālā posma ietvaros, trīs plānošanas periodos, kā arī priekšlikumu izstrāde LR FM, LR IZM, VIAA, IUB audita un finanšu kontroles procedūru uzlabošanā. Darba uzdevumi - analizēt auditu un finanšu kontroli reglamentējošus ES un LR normatīvos aktus trīs ES Struktūrfondu plānošanas periodos, veikt audita un finanšu kontroles procedūru analīzi, salīdzināt audita un finanšu kontroles procedūras visos plānošanas periodos, izstrādāt rekomendācijas audita un finanšu kontroles procedūru uzlabošanai. Maģistra darba rezultātā izstrādātas rekomendācijas audita un finanšu kontroles sistēmas pilnveidošanai.

The aim of the master thesis "The audit and the financial control in the administrative system of EU Structural funds in Latvia" is to carry out research of the development and changes of EU Structural funds audit and finance control system in three different EU Structural fund-planning periods, and to develop the recommendations for the Ministry of Finances, Ministry of education and science, The tate Education Development Agency, Public Procurement State Office. The main tasks of the master thesis: to analyse the documentation regulating the audit and the financial control, to perform analysis of the audit and financial control procedures, to compare these procedures in differnet planning periods. In the result of the master thesis there will be developed recomendations for the institutions that perform the audit and the financial control procedures.
The audit and the financial control in the administrative system of EU Structural funds in Latvia
Keywords: Ekonomika