Tīmekļa vietne "4metri" - Babris, Nauris (Latvijas Universitāte, 2022)
Tīmekļa vietne “4metri” ir jauna mājaslapa veidota Latvijas uzņēmumam SIA “4 METRI”. Mājaslapa sevī ietver satura pārvaldības funkcionalitāti, ļaujot uzņēmuma satura administratoram veidot saturu, kuru pēc tam attēlo pārskatāmā veidā tīmekļa lapas apmeklētājiem. Tīmekļa lapas apmeklētāji varēs apskatīt uzņēmuma piedāvātos produktus un sazināties ar uzņēmumu.

Website “4metri” is a new website created for Latvian company “4 METRI”. The website includes content management functionality allowing content administrator to create content and display it for website visitors. Website visitors can see detailed information about products and get in touch with the company.
Webpage "4metri"
Keywords: Datorzinātne; SPA; Laravel; PHP; React; API