Ievads kvalitatīvā ķīmiskā analīzē - Ķešāns, Augusts (Latvijas Valsts universitāte, 1940)
Saturs: I. Teorētiskā daļa II. Kvalitatīvā analīze III. Elementu raksturojums un ionu reakcijas.
Otrs, pārlabots un paplašināts izdevums
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry::Analytical chemistry; Ķīmija; Analītiskā ķīmija; Kvalitatīvā analīze (ķīmija); Qualitative analysis (Chemistry)