Uzņēmuma "AS DNB BANKA" personāla darba organizācijas analīze un pilnveidošanas iespējas - Visockis, Staņislavs (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba tēmas „Uzņēmuma AS „DNB banka” personāla darba organizācijas analīze un pilnveidošanas iespējas” aktualitāte pamatojama ar to, ka organizēt cilvēkus kopīgai darbībai un sasniedzamiem mērķiem, ir katras organizācijas personāla daļas darbinieku uzdevums. Bakalaura darba mērķis ir apzināt un izpētīt personāla darba organizācijas veidus komercbankā un novērtēt personāla apmierinātību. Bakalaura darba uzdevumi ir raksturot personālvadības nozīmi un modeļus banku mērķu sasniegšanā, veikt personāla darba organizācijas analīzi AS „DNB banka”, analizēt komercbankas AS „DNB banka” personālvadības darbības rezultātus un to ietekmi. Bakalaura darba struktūra ir pakārtota definētiem uzdevumiem – darbs sastāv no ievada, teorētiskās, analītiskās un praktiskās daļas. Analītiskajā daļā autors apskata bankas darbību, personālvadības īpatnības, kā arī darbinieku iespējas bankā. Pētījuma daļā tika apkopota informācija par darbinieku anketēšanu bankā ar mērķi izzināt personāla apmierinātību un sadarbību ar banku personāla daļas vadību. Darba nobeigumā ir apkopoti galvenie secinājumu par pētījumā apskatīto un izvirzīti priekšlikumi AS „DNB banka” personāla darba organizācijas pilnveidei. Atslēgvārdi – personāls, personāla darba organizācija, personāla procesi.

Bachelor thesis „ SC „DNB Bank” staff working analysis of the organisation and opportunities for improvement” is topical, because organize people the joint action and achievable objectives, is each organisation staff employee task. Bachelor thesis target is identify and explore staff working organization types a merchant bank and evaluate staff satisfaction. Bachelor thesis tasks is describe personnel management importance and models banking objectives, perform staff working an analysis of the organisation SC „DNB Bank”, analyze commercial banks SC „DNB Bank” personnel management activities results and the impact. Bachelor thesis structure is subordinate to the defined tasks – work consist of an introduction, analytical, theoretical and practical part. The analytical part author overview the operations of the Bank, management features employees of the bank as well as the opportunities. Part of the study collect information about the employee survey bank with a view to cooperation with the bank staff satisfaction and management of staff. End of work is summarized the main conclusion for the study viewed and raised proposals SC „DNB Bank” staff working improving the organisation. Keywords – staff, staff work organisation, staff processes.
"AS DNB BANKA" personnel work organization analysis and improvement possibilities
Keywords: Vadībzinātne; UZŅĒMUMA; AS „DNB banka”; PERSONĀLA; ORGANIZĀCIJAS; ANALĪZE