Interneta vietnes bilžu apmaiņai “bildites.lv” optimizācija - Paegle, Beāte (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā tiek veikta tīmekļa vietnes bildites.lv optimizācija. Bildites.lv ir publiskā tiešsaistes sistēma, kas nodrošina jebkuram tās apmeklētājam bez maksas augšupielādēt, lejupielādēt un publiskai apskatei izvietot attēlu failus. Līdz šim esošās vietnes dizains bija novecojis, un bija radusies nepieciešamība pēc jaunām funkcijām. Darbā veiktā vietnes optimizācija paredz dizaina modernizēšanu, esošo funkciju uzlabošanu un papildināšanu ar jaunām. Tīmekļa vietnes dizains tiek veidots pēc responsīva dizaina pamatnosacījumiem, kas paredz ērtu lietojamību uz dažādu izmēru ierīcēm. Tā pat tiek domāts par ērtu un kvalitatīvu lietotāja pieredzi, apmeklējot bildites.lv.

This work describes web page for image exchange bildites.lv optimization. Bildites.lv is a public web site, that allows it’s users to upload, download and view public galleries with uploaded images, for free. Existing web sites design has outdated and it has minimal functionality. Optimization works anticipate to modernize web design and appending new functions to web page. Web design is created responsive, to provide an optimal viewing experience across a wide range of devices. User experience is as well an important part of new web design for bildites.lv.
Web page for image exchange “bildites.lv” optimization
Keywords: Datorzinātne; bildites.lv; tīmekļa vietne; bilžu augšupielāde; bilžu lejuplāde; bilžu galerijas