Apdrošināšanas tirgus - apdrošināšanas veidu analīze - Rjačenska, Sanija (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darbs par apdrošināšanas tirgus - apdrošināšanas veidu analīzi. Autors - Sanija Rjačenska, darba vadītāja mag. ekon., lektore Larisa Bule. Bakalaura darbā veikta analīze par apdrošināšanas tirgus būtību, funkcijām, veidiem un ietekmējošajiem faktoriem. Praktiskajā daļā analizēts apdrošināšanas veidu popularitāte un ienesīgums. Pētījuma periods analīzei ir izvēlēs 2022. -2024. gads. Darba mērķis: secinājumu izteikšana un priekšlikumu izteikšana par tirgus potenciālajām iespējām un uzlabojumiem veiksmīgākai darbībai. Tā sasniegšanai autors izvirzīja darba uzdevumus. Darbs sastāv no 60 lapām, attēliem un tabulām. Pētījuma rezultātā ir izteikti priekšlikumi par uzlabojumu iespējām un veiksmīgāku attīstību.

Bachelor's thesis on the analysis of the insurance market - types of insurance. Author - Sanija Rjačenska, supervisor mag. econ., lecturer Larisa Bule. The bachelor's thesis analyzes the nature, function, type and influencing factors of the insurance market. The practical part analyzes the popularity and profitability of insurance types. Selected period for this research covers the years 2022 to 2024. The purpose of the work: to draw conclusions and make proposals on the potential opportunities and improvements of the market for successful operation. For this reason, the author set the tasks of the work. The work consists of 60 pages, images and tables. The research proposes improvements and successful development.
Insurance market - analysis of types of insurance
Keywords: Ekonomika; Apdrošināšana; Prēmijas; Atlīdzības; Dzīvības; Nedzīvības