DNB bankas konkurētspējas analīze pēdējo 10 gadu laikā Latvijā - Stikāns, Ričards (Latvijas Universitāte, 2014)
Darba tēmas nosaukums ir “SIA „Datu Sistēmas” konkurētspējas analīze iekšējā tirgū un attīstības virzieni.” Darba mērķis ir: veikt SIA „Datu Sistēmas” konkurētspējas izpēti un jaunu attīstības virzienu izveidi. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām ar apakšnodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem, izmantotās literatūras saraksta un pielikuma. Pirmajā nodaļā tiek apskatīti uzņēmuma konkurētspējas teorētiskie aspekti. Otrajā nodaļā tiek veikta SIA “Datu Sistēmas” konkurētspējas praktiskā izpēte. Trešajā nodaļā tiek veikta SIA “Datu Sistēmas” konkurētspējas analīze. Darba apjoms ir 91. lappuse, t.sk. 7 tabulas un 21 attēls. Darba galvenie literatūras avoti ir: speciālā literatūra, gada pārskati, bilance, papildus tiek izmantoti interneta avoti un uzņēmuma nepublicētie materiāli.

Work title: “Analysis of company’s SIA „Datu Sistēmas” competitiveness in the internal market and development directions.” Work objectives: to make SIA „Datu Sistēmas” competitive research and development of new axes. The work consists of an introduction, three chapters subdivision, conclusions, proposals, bibliography and notes. The first chapter describes theory for the company's competitiveness. The second section is made SIA „Datu Sistēmas” competitive research in practice. The third chapter is performed SIA „Datu Sistēmas” competitive analysis. Bachelor’s work consists of 91 pages , also includes 7 tables and 21 picture. Literature sources: specialized literature, annual reports, balance sheets, profit and loss statements, internet resources and company unpublished materials.
Last 10 year DNB banks competitiveness analysis in Latvia
Keywords: Vadībzinātne