Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekāns Juris Rozenvalds - Bernava, Laura (My University, 2022)
Raksts veltīts Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekānam Jurim Rozenvaldam. Dekāna amatā atradies no 2009.-2013. gadam un no 2015.-2018. gadam. Raktā iekļauta īsa biogrāfija, profesionālā un zinātniskā darbība un devums fakultātes attīstībā. Rakts iekļauts LU Bibliotēkas virtuālajā izstādē "21. gadsimta fakultāte: LU Sociālo zinātņu fakultāte (2000-2021)”.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences; Vēsture - Latvijas Universitāte; Dekāni - Sociālo zinātņu fakultāte