Vienota informācijas attēlošanas pieeja uz dažādām tīmekļa pārlūka ierīcēm - Preys, Artur (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā mērķis ir izpētīt mājas lapas attēlošanas īpatnības un problēmas uz ierīcēm ar dažādu ekrānu izmēru un izšķirtspēju. Izstrādāt mājas lapas informācijas attēlošanas metodi, ko var pielietot mājas lapu izstrādē, ar mērķi attēlot mājas lapas informāciju, pielāgojoties ierīces ekrāna īpatnībām.

Work subject is a research of website information layout displaying features and problems on devices with various screen size and resolution. To develop information display system to be used during webdesign capable to layout information adaptive to various device screens.
Single approach of information display for different web browser devices
Keywords: Datorzinātne