Tīmekļa vietne ar integrētu klientu attiecību pārvaldības sistēmu - Tūbelis, Mariss (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot pievilcīgu un administrējamu mājas lapu ar integrētu klientu pārvaldības sistēmu uzņēmumam SIA “WeDidIt”. Produkta mērķis ir veicināt uzņēmuma pārdošanas apjomus, organizēt pārdošanas procesus un radīt iespēju novērtēt reklāmguvumu no dažādiem avotiem, no kuriem potenciālie klienti nokļūst uzņēmuma mājas lapā. Dokumentā ir programmprodukta prasību specifikācija, datu bāzes un ekrāna formu projektējums un projekta orgaizāciju raksturojoša informācija. Sistemu pēc izstrādes pabeigšanas paredzēts publicēt tīmeklī, tās adrese būs http://www.wedidit.lv Atslēgas vārdi WeDidIt, tīmekļa vietne, mājas lapa, klientu attiecību pārvaldība.

The objective of qualification work is to develop fancy and manageable website with integrated client relationship management system for Ltd. “WeDidIt”. The product is made to increase sales amount, organize sales process and provide possibility to measure conversion rate from various sources of website visitor flow. This document includes requirements specification, data base and wireframe design and information which describes project organisation. After finishing the development process system will be published on the Internet and will be accessible by domain name http://www.wedidit.lv. Keywords WeDidIt, website, web page, client relationship management.
Website With Integrated Client Relationship Management System
Keywords: Datorzinātne