Rīgas domes rāmējums pēcvēlēšanu periodā no 2020. gada oktobra līdz 2021. gada martam interneta ziņu portālos "Delfi.lv" un "Lsm.lv" - Rozalinska, Helēna (Latvijas Universitāte, 2021)
Rīgas domes rāmējums pēcvēlēšanu periodā no 2020. gada oktobra līdz 2021. gada martam interneta ziņu portālos “Delfi.lv” un “Lsm.lv” Bakalaura darbs sastāv no trim daļām: teorētiskās, metodoloģiskās un empīriskās. Darba teorija sastāv no interneta ziņu mediju raksturojuma, politiskās komunikācijas teorijas, rāmējuma teorijas un ietver nodaļas ar Rīgas domes raksturojumu un portālu “Delfi.lv”, “Lsm.lv” aprakstu. Bakalaura darba pētnieciskā daļa sastāv kontentanalīzes un rāmējuma analīzes. Autore definējusi visbiežāk lietoto Rīgas domes rāmējumu publikācijās un aktieru pausto vērtējumu.

The topic of the bachelor's thesis is “Framing of Riga City Council in the post-election period from October 2020 to March 2021 in the internet news portals "Delfi.lv" and "Lsm.lv".” The work consists of three parts - theoretical, methodological and empirical. The theoretical part consists of the description of the Internet news portals, political communication theory, framing theory and contains chapters of information about Riga City council, internet news portals – “Delfi.lv”, “Lsm.lv”. The research part of the Bachelor Paper consists of content analysis and frame analysis. The author has defined most commonly used frames of Riga City Council in publications and attitudes expressed by actors.
Framing of Riga City Council in the post-election period from October 2020 to March 2021 in the internet news portals "Delfi.lv" and "Lsm.lv"
Keywords: Komunikācijas zinātne; Rāmējums; Rīgas dome; Kontentanalīze; Politiskā komunikācija; Ziņu portāli