Personāla plānošanas pilnveides iespējas uzņēmumā "PRL" - Kudiņa, Madara (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba autore: Madara Kudiņa, darba zinātniskā vadītāja: Dr.sc.admin. Antra Līne. Bakalaura darba tēma - Personāla plānošanas pilnveides iespējas uzņēmumā “PRL”. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt personāla plānošanas pilnveides iespējas uzņēmumā „PRL” un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma personāla procesu pilnveidošanai. Darba autore bakalaura darbu veidojusi trijās nodaļās, kur pirmajā nodaļā apkopota zinātniskā literatūra par personāla vadību, otrajā nodaļā tiek sniegts uzņēmuma “PRL” vispārīgs apraksts, organizatoriskā struktūras un personālresursu raksturojums. Trešajā nodaļā ir autores veiktā pētījuma analīzes izklāsts par uzņēmuma „PRL” personāla vadības procesiem, veikta darbinieku aptauja. Bakalaura darba kopējais apjoms 60 lapaspuses, darbā iekļautas 8 tabulas, 26 attēli, izmantoti 25 literatūras un informācijas avoti, pievienoti 3 pielikumi. Atslēgvārdi – personāls, plānošana, attīstība, darba apģērbi.

Author of the thesis: Madara Kudiņa, scientific supervisor: Dr.sc.admin. Antra Līne. The theme of thesis - Personnel planning opportunities in the company “PRL”. The aim of thesis - explore personnel planning opportunities in the company „PRL” and make proposals perfection of personnel process. Thesis include three charapters, where in first charapter apkopota scientific literature on personnel management, in second charapter provided by the company “PRL” general description, organizational structure and personnel characteristics. In third chapter is an analysis of the research carried out by the author about the company „PRL” personnel management processes, done employee survey. Thesis is writen to 60 pages, it include 8 tables, 26 pictures, 25 literature sources, attach 3 appendixs. Keywords – personnel, planning, development, work clothes.
Personnel planning opportunities in the company "PRL"
Keywords: Vadībzinātne; personāls; plānošana; attīstība; darba apģērbi