Projekts: Privātās pirmsskolas izglītības iestādes SIA "Mazais zinātnieks" dibināšana - Akmene, Ginta (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba mērķis ir projekta „Privātās pirmsskolas izglītības iestādes „Mazais zinātnieks” dibināšana”. SIA „Mazais zinātnieks” piedāvās pakalpojumus, kurus citas pirmsskolas izglītības iestādes nepiedāvā. Viens no šiem pakalpojumiem būs iespēja vecākiem ar videosistēmas palīdzību sava mazuļa gaitas privātajā pirmsskolas izglītības iestādē SIA „Mazais zinātnieks” vērot ik uz soļa.

The aim of the Master’s Degree paper is project „Establishment of Pre-school Education facility „Mazais zinātnieks””. Private pre-school institution Limited Liability Company „Mazais zinātnieks” will also offer services not available in other pre-school education facilities. One of such services will be that parents will be able to use a video system to follow how their child is doing at private pre-school establishment LLC „Mazais zinātnieks” throughout the day.
Project: Establishment of Pre-school Education facility "Mazais zinātnieks"
Keywords: Finanses un kredīts