Tīmekļa lietotnes izstrāde ar Angular un Laravel - Igaunis, Gvido (Latvijas Universitāte, 2023)
Šajā dokumentā ir aprakstīta kursā “Kvalifikācijas darbs” izstrādātā sludinājumu platforma. Šīs platformas mērķis ir atvieglot dažādu priekšmetu pārdošanu, mēģinot apvienot labākās īpašības no Latvijā jau pieejamām sludinājumu platformām ( ss.com, pp.lv u.c.). Platforma ļaus lietotājiem pievienot, rediģēt un noņemt dažādu priekšmetu sludinājumus; un lietotājiem, kuri vēlas ko iegādāties, būs iespēja meklēt sludinājumus pēc sludinājumu grupām, kategorijām, attāluma līdz pārdevējam un teksta, kas var atrasties sludinājuma aprakstā.

In this document is described the development of a sale listing platform, as part of the course “Qualification work”. The goal of this platform is to ease the process of selling various items by attempting to combine the best features from other existing listing platforms available in Latvia (ss.com, pp.lv etc.). The platform will allow users to add, edit and remove listings for selling various items; and the users, who want to purchase something, will be allowed to look for listings based on groups, categories, distance to the seller and text in the listing’s description.
Web application development with Angular and Laravel
Keywords: Datorzinātne; Mobile-first; Angular; Laravel; TypeScript; Sludinājums