Mājas lapas izstrāde organizācijai TEDxRIGA - Beitāns, Krišjānis (Latvijas Universitāte, 2019)
TEDxRIGA ir organizācija, kas meklē un dalās ar ievērības cienīgiem cilvēkstāstiem, organizējot ikgadēju konferenci Rīgā, kur klātienē var noklausīties runas. Konferencē nofilmētās runas, tiek ievietotas YouTube vietnē un pēc tam nopublicētas mājas lapā un sociālajos tīklos. Šādai organizācijai ir nepieciešams uzturēt mājas lapu kurā būtu atsauces uz pagājušajam konferencēm un būtu iespēja noskatīties visas TEDxRIGA runas un ar tām ērti dalīties Facebook un Twitter sociālo tīklu platformās. TEDxRIGA mājas lapas mērķis ir atvieglot sistēmas lietotājam jaunu ierakstu izveidi izstrādātajā mājas lapā. Ērti papildināt lapas saturu ar jaunām runām vai ziņām, bez padziļinātam zināšanām programmēšana. Mājas lapa izstrādāta izmantojot React, Redux, FireBase rīkus.

TEDxRIGA is an organization looking for a remarkable human story by organizing an annual conference in Riga, where it is possible to listen the speeches in person. Speeches from the conference afterwards are posted on YouTube and then posted on the website and shared on social networks. Such organization needs to maintain a home page and be able to show all TEDxRIGA speeches from the past, allow to share them easily for every page visitor on their social network accounts. The purpose of the TEDxRIGA homepage is to make it easier for the content administrator to complement the content of the page with new speeches or news without advanced knowledge programming.
Homepage development for TEDxRIGA
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; TEDxRIGA; React; mājaslapa; CMS