Futbola sporta kluba informācijas sistēma - Doksvele, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba mērķis ir dot iespēju futbola kluba līdzjutējiem ērti sekot līdzi savam iecienītākajam klubam, jo visa nepieciešamākā informācija tiks apkopota vienuviet. Lietotāji varēs uzzināt informāciju par spēlēm un ziņām, apskatīt komandas sastāvu un galeriju ar fotogrāfijām, kā arī pasūtīt biļetes uz spēli. Administrators ir atbildīgs par sistēmas saturu.

The paper describes the system development process, which includes the development documentation, design specification, code development. The aim of the work is to enable football club fans to easily follow their favourite club, because all the necessary information will be gathered in one place. Users will be able to find out information about the games and news, view the team line-up and a gallery of photos, as well as order tickets for the game. The administrator is responsible for the content of the system.
Information system of the football sports club
Keywords: Datorzinātne; futbola sporta klubs; football sports club; pārvaldības sistēma; management system; tīmekļa lietojumprogramma